Vimpelin Voima Oy

Vimpelin Voima Oy on 1944 perustettu yritys, jonka kautta saat kaikki sähköalan palvelut. Tytäryhtiöiden kanssa palvelumme kattavat niin sähkön myynnin ja sähköverkkotoiminnan kuin sähköalan pienasennukset ja isommatkin urakat.

img-1

Vimpelin Voima Oy on Etelä-Pohjanmaalla toimintaansa harjoittava sähköalan konserni. Vimpelin Voima harjoittaa sähkönmyyntiä sekä sähköverkkotoimintaa omalla sähköverkko-alueellaan, joka käsittää käytännössä Vimpelin kunnan alueen. Vimpelin Voima Oy on pääosin yksityisessä omistuksessa oleva yhtiö, osakkaita yhtiössä on yli 630.

Vimpelin Voima Oy on perustettu vuonna 1944. Alun perin yhtiö perustettiin turvaamaan sähkönsaanti Vimpelin kunnan alueelle. Kaksi vuotta myöhemmin yhtiö aloitti myös asennustoiminnan ja sitä kautta sähkötarvikkeiden myynnin.

Yhtiömme menestys on perustunut joustavuuteen, paikallistuntemukseen sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön. Näihin samoihin menestystekijöihin luottaen uskomme menestyksemme jatkuvan myös tulevaisuudessa. Toimintaamme ohjaavat alla näkyvät arvot:

  • Yhteistyökykyinen
  • Palveleva ja palvelualtis
  • Luotettava ja turvallinen
  • Henkilöstöstä huolehtiminen
  • Ammattitaito ja ajantasainen osaaminen

Tytäryhtiömme Voima-Asennus Oy harjoittaa sähköasennustoimintaa ja sähkötarvikemyyntiä Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella. Tytäryhtiön toimipaikat sijaitsevat Ilmajoella, Lappajärvellä ja Vimpelissä.

Siirry Voima-Asennus Oy:n verkkosivuille »

Tutustu Vimpelin Voiman historiaan »